Vegueria del Penedès

DROGUES

Dos detinguts per tràfic de drogues en un dispositiu policial al Vendrell


ACN El Vendrell

21-05-2021 12:26

Un dels arrestats va ser sorprès quan estava fent un passi de cocaïna en ple carrer

Imatge de la droga i els diners en efectiu comissats durant l'operatiu. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un dispositiu policial conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local ha permès detenir aquest dijous al Vendrell dos homes, de 27 i 59 anys, per vendre droga a la via pública. Al primer dels arrestats se'l va aturar a l'alçada del carrer Cerdanya i durant l'escorcoll se li van intervenir 9 peces de 33 grams d'haixix, dues paperines d'1,80 grams de cocaïna i 647 euros en efectiu. Al segon, a qui els agents havien vist poc abans passar una paperina de 8 grams de cocaïna a un altre home a la Rambla del Vendrell, li van trobar una paperina amb un gram de cocaïna, una balança de precisió i 125 euros en efectiu. Durant l’escorcoll, el detingut va agredir lleument els agents i també es va resistir activament a ser arrestat. Els dos detinguts, un d'ells amb un antecedent per un fet similar, passaran en les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.