Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Jordi Ferrer, 3a baixa del nou projecte esportiu del Noia Freixenet 2021/22


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

22-05-2021 10:20

Jordi Ferrer. Eva Pedrola / CE Noia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El vendrellenc Jordi Ferrer serà la tercera baixa del nou projecte esportiu que està preparat el Club Esportiu Noia Freixenet per la temporada 2021/22, després de dos anys a la Capital del Cava.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Ferrer ha assegurat que “han estat dos anys on m’ho he passat molt bé, he après moltes coses”, tot i que admet que “la llàstima és que ja s’hagi acabat” aquesta etapa a Sant Sadurní assegurant que “personalment  m’emporto moltes coses” dels dos anys com a jugador del primer equip del Noia Freixenet.

Més de tres dècades d’hoquei

Fa dos anys, Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) va tornar a l’Olímpic on ja hi havia jugat durant dos anys quan era infantil. Provenia del Vendrell on havia jugat les sis últimes temporades i havia guanyat una Copa del Rei (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15).

La seva trajectòria esportiva va començar al Vendrell quan tenia 3 anys i, després del seu pas per Sant Sadurní, es va incorporar a les categories formatives del FC Barcelona, on hi va estar cinc anys. En el seu últim any de júnior va guanyar l’Europeu de Saint Omer amb la selecció espanyola.

Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la Copa del Rei (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux.

Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.