Vegueria del Penedès

RETORN A LA NORMALITAT

La Colla Jove de Vilafranca comença els assajos aquesta setmana per grups i amb aforament controlat


Redacció Vilafranca del Penedès

01-06-2021 13:01

Els assajos tindran lloc els dimecres de 20 a 22 h -més enfocats a la canalla i joves- i els divendres de 20 a 23 h on es convoca a tota la colla

La Colla Jove de Vilafranca comença els assajos aquesta setmana per grups i amb aforament controlat. Jove de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Colla Jove de Vilafranca comença aquesta setmana els assajos de castells que seran a la sala 3 i al pati interior de l’Escorxador, espais delimitats que permetran un control de l’aforament i un assaig dividit per grups.

Els assajos tindran lloc els dimecres de 20 a 22 h -més enfocats a la canalla i joves- i els divendres de 20 a 23 h on es convoca a tota la colla. Es seguirà en tot moment el protocol establert per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, en el manteniment de les normes sanitàries, de control d’assistència i d’assajar en  grups d’un màxim de 20 persones. La colla Jove espera reactivar la dinàmica dels assajos regulars de forma progressiva i sense pressió per sortir a actuar a plaça, fet que farà quan les condicions tècniques siguin òptimes i la seguretat estigui garantida per a tots els castellers i el públic.


Dinar de retrobada i noves activitats socials al juny

El passat diumenge, la Jove va celebrar a Olesa de Bonesvalls, un dinar de retrobada de la colla, al qual van assistir prop de 50 persones dividides en grups petits i a l’aire lliure. En aquest dinar cada grup bombolla o persona portava el seu propi menjar i es va aprofitar per explicar algunes novetats de la colla, com el retorn als assajos, i es va presentar una nova gorra que va tenir bona acollida.

Per aquest mes de juny, es seguiran fent activitats socials obertes a tothom. El proper diumenge 13 de juny, a les 8:30 h, es farà una ruta caminant als voltants de Santa Margarida i els Monjos, pujant el pic de l’àliga i el turó de la Pòpia. El diumenge 20, a les 12 h, es farà un tast introductori al tast de vins i caves, amb un cost de 6 euros per persona i inclourà una copa de tast serigrafiada amb l’escut de la colla. Les inscripcions per ambues activitats es poden fer per whatsapp al número 693 100 202.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.