Vegueria del Penedès

NOU GOVERN

El penedesenc Oriol Duran Torres, nou secretari de Comunicacio del Govern i Mitjans de Comunicació


Redacció Sant Quintí de Mediona

08-06-2021 20:29

El periodista nascut a Sant Quintí de Mediona ha ocupat el càrrec de director general d’Anàlisi i Planificació Estratègica de l’Acció Exterior durant els darrers dos anys

Oriol Duran Torres. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El periodista penedesenc Oriol Duran Torres és des d'avui el nou secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació. Nascut a Sant Quintí de Mediona l’any 1978, Duran és llicenciat en Periodisme i compta amb estudis d’Humanitats per la Universitat Internacional de Catalunya. Va ser redactor al setmanari La Fura, SER Penedès-Garraf i Canal Blau de Vilanova abans de fer el pas a la comunicació corporativa.

Ha ocupat el càrrec de director general d’Anàlisi i Planificació Estratègica de l’Acció Exterior durant els darrers dos anys. Anteriorment havia estat el cap de l’oficina de Comunicació del Departament d’Exteriors.

Ha estat cap de comunicació dels grups d’Esquerra Republicana del Congrés i el Senat a Madrid i responsable de comunicació del grup republicà a l’Ajuntament de Barcelona. Durant la pandèmia va coordinar la comunicació de Salut a l’àrea de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.