Vegueria del Penedès

RODATGES

El port de Vallcarca i la platja de Garraf, les localitzacions més demandades per als rodatges


Redacció Sitges

10-06-2021 20:14

Entre els rodatges més recents destaca l'anunci de Budweiser, al poliesportiu sitgetà de Pins Vens, amb en Leo Messi

Imatges del rodatge per a la marca HP, al port de Vallcarca. Node Film Clúster

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els primers cinc mesos del 2021, el Node Film Clúster ha recuperat el dinamisme del 2019 i, fins i tot, el nombre de permisos sol·licitats per a l’activitat de rodatges ja supera les dades de l’any 2018. Els escenaris naturals del Garraf i el Penedès continuen sent molt atractius per a la producció d’audiovisuals, sèries televisives, pel·lícules, espots i reportatges fotogràfics.

En el decurs d’aquest exercici, fins al 31 de maig, Node Film Clúster ha gestionat un total de 66 activitats d’enregistrament. Les propostes que arriben a la film commission del Gran Penedès fan preveure un segon semestre de màxima activitat. Així, tot i que el primer trimestre es va rodar molt poc pels condicionants de la pandèmia, s’espera un balanç anual amb xifres de rècord. 

De nou, el port de Vallcarca i la platja de Garraf han estat dues de les localitzacions més sol·licitades però cada dia és major la diversitat d’equipaments i propietats privades que s’afegeixen a l’àlbum d’escenaris possibles. També el port de Vilanova i el parc del Garraf són indrets cada vegada més recurrents.

Entre els rodatges més recents destaquenels anuncis de les cerveses Ambar i Budweiser, aquesta darrera al poliesportiu sitgetà de Pins Vens, amb en Leo Messi; els espots de Mercedes Benz, a l’aeròdrom d’Avinyonet; Facebook, a l’autòdrom de Terramar, i Hewlett Packard, al port de Vallcarca.

Altres marques per a les què s’ha rodat al Gran Penedès els mesos d’abril i maig de 2021 són les automobilístiques Porsche, Kia, Lamborghini, Seat i Cupra i algunes de gran referència en el consum com ara Nike, Visa, Allianz, Lidl i Wellia.

A més, el retorn de l’activitat dels rodatges també s'accentua en el cas de les sèries televisives -s’està rodant per a Netflix i Movistar- i els llargmetratges, com és el cas de La niña de la comunión, que s'està enregistrant la primera quinzena de juny i que ha trobat una localització de privilegi a l’església de La Geltrú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.