Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Vendrell baixa a l'OK Lliga Plata


Llorens Mateo El Vendrell

12-06-2021 21:22

Ha perdut davant l'Alcobendas en la tornada de la promoció

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El C.P. Alcobendas és nou equip de l'OK Lliga Masculina al superar al C.P Vendrell pel global de 10 a 6 en els partits de la promoció de la màxima categoria de l'hoquei patins masculí.

Avui el C.E. Vendrell que havia de superar dos gols en contra del partit d'anada, no ha pogut guanyar als madrilenys de l'Alcobendas en el partit disputat a la pista vendrellenca.

El resultat final ha estat Vendrell 2 - Alcobendas 4. 

L'equip madrileny ha estat superior en tot moment, i ja en el descans dominava per 2 gols a 0. A manca de tres minuts el resultat era de 0 a 4, i en aquess minuts finals els catalans han maquillat el resultat.

Demà per la tarda serà el torn del Vilafranca que haurà de superar jugant a casa dos gols de desavantatge davant el Palafrugell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.