Vegueria del Penedès

BÀSQUET

L'Esportxtothom Canyelles tanca la temporada de forma brillant


Redacció Canyelles

21-06-2021 12:38

Amb cinc victòries en cinc partits, el sènior masculí de Canyelles ha tancat la temporada Covid19 amb bona nota

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Esportxtothom va ratificar la seva superioritat sobre el Bàsquet Sant Sadurní de manera rotunda amb un clar 49 a 85. La victòria va resumir a la perfecció els trets d'identitat de l'equip: transicions ràpides, tir exterior, rebot ofensiu i molt activitat defensiva a la línia exterior. Els locals només van aguantar el ritme dels de negre al segon quart (16-18), arribant al descans perdent per 27 a 39. Dani Masachs, amb quatre triples, va liderar el joc ofensiu de l'equip al primer temps.

La distància es va reduir a 10 punts al primer atac del Sant Sadurní, però a partir d'aquí el Canyelles no va donar opció al rival. Un triple de Juanlu va engegar un parcial de 5 a 31 que va eixamplar les diferències fins als 39 punts del minut 35.

L'Esportxtothom acaba així tercer del seu grup, empatat amb el Samà B i sent l'únic equip que ha pogut derrotar el campió del grup, el Sitges B.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.