Vegueria del Penedès

ESCOLES DE RUGBI

IV Torneig dels Dofins


Jaume Cosialls Sitges

22-06-2021 20:01

Imatges del IV Torneig dels Dofins. Jaume Andreu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 19 de juny es va realitzar a Sitges la quarta edició del Torneig dels Dofins, organitzat pel Rugby Club Sitges per les categories S8, S10 i S12, totes elles corresponents a Escoles de Rugby i que en aquesta edició les Escoles participants foren les del CR Sant Cugat, UE Santboiana, BUC de Barcelona i RC Sitges.

Varen ser més gairebé 400 nens i nenes jugant en diferents trams horaris, respectant així les mesures epidemiològiques establertes per la Covid-19. En cada categoria s'establien dos nivells, Competició per als jugadors amb més experiència i Promoció per a jugadors novells. Concretament a les 9:30hs va donar inici la categoria S8, on participaren un total d'11 equips, resultant guanyador a Competició l'UE Santboiana, mentre que promoció el campió fou el BUC. Seguidament era el torn dels S10 que iniciaren els seus partits a les 11:15hs, el CR Sant Cugat fou el clar dominador a Competició mentre que a Promoció el triomf fou novament per als barcelonins del BUC.

A la tarda, des de les 16:45hs es jugava la categoria S12 amb un emocionant Torneig on Sitges, Sant Cugat i Santboiana finalitzaren empatats a punts a la classificació, resultant campió l'UE Santboiana per la diferència de marques a favor i en contra. En l'apartat de Promoció també resultaren guanyadors els del Baix Llobregat.

Però sense cap mena de dubte, desprès d'una dificil temporada, els grans guanyadors foren TOTS els nens i nenes que varen poder compartir el que més els agrada, jugar a rugbi

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.