Vegueria del Penedès

OCI NOCTURN

La discoteca de La Daurada tanca per l'evolució de la pandèmia i el repunt de casos


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-07-2021 8:20

L'empresa ha pres la decisió voluntàriament 'un cop analitzades les dades de les darreres hores i els contagis de la nova variant'

La discoteca de La Daurada tanca per l'evolució de la pandèmia i el repunt de casos. La Daurada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La discoteca de La Daurada ha anunciat que tanca les seves portes un setmana després de la reobertura per l'evolució de la pandèmia: "hem pres la decisió voluntària de suspendre fins a nou avís l’obertura del nostre espai en la modalitat de discoteca, un cop analitzades les dades aparegudes al país a les darreres hores sobre l’estat de la pandèmia i l’evolució dels contagis de la nova variant".

L'empresa assegura que ha pres aquesta decisió "des de la responsabilitat per col·laborar en la prevenció de la propagació de la Covid-19 i a l’espera d’una estabilització de la situació en els pròxims dies" i diu que "esperem que les administracions competents prenguin les mesures preventives adients en matèria de sanitat i seguretat als espais públics on es produeixen aglomeracions de persones sense control", en referència a la proliferació dels botellons.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.