Vegueria del Penedès

FOC FORESTAL

Un incendi crema 2,5 hectàrees agrícoles a Sant Jaume dels Domenys


ACN Sant Jaume dels Domenys

18-07-2021 18:55

Un altre foc calcina unes dues hectàrees de fullaraca i matolls a tocar del pantà de Camarasa

Un incendi crema 2,5 hectàrees agrícoles a Sant Jaume dels Domenys. Bombers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un incendi ha cremat unes 2,5 hectàrees de vegetació agrícola a Sant Jaume dels Domenys, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc s'ha rebut a les 12.54 hores d'aquest diumenge entre la carretera TV-2442 i el Torrent de les Quatre Fites o de Sant Marc. S'hi han desplaçat fins a 9 dotacions terrestres i 4 mitjans aeris dels Bombers, i també efectius de les ADF, que han pogut aturar les flames abans d'arribar a massa forestal. En paral·lel, un segon incendi ha afectat unes dues hectàrees de fullaraca i matolls de sotabosc al costat del pantà de Camarasa. L'avís del foc s'ha rebut a les 06.55 hores, s'han activat 9 dotacions terrestres i 1 helicòpter dels Bombers, i l'incendi ja està estabilitzat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.