Vegueria del Penedès

CATAVINUM

L'Agrícola de Llorenç novament premiada amb dues medalles al Concurs International Wine and Spirits Awards 2021


Redacció Llorenç del Penedès

18-07-2021 19:42

El Cava Culminant ha obtingut la Medalla d’Or i el Vi del Centenari 1920 una medalla de Plata

L'Agrícola de Llorenç novament premiada amb dues medalles al Concurs International Wine and Spirits Awards 2021. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els vins i caves de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han aconseguit una medalla d’or i una de plata a l’12a edició de l’International Wine Awards 2021, organitzat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz (Euskadi). En aquesta edició s'han tastat un total de 3457 vins i licors, dels quals, van obtenir medalla i el seu corresponent diploma 1033. Al certamen es van presentar vins de més de 20 països: Argentina, Austràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, Xile, Grècia, República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal, Sud-àfrica, Espanya, Estats Units ...

El Cava Culminant Reserva Brut Nature ha estat distingit amb la medalla d’or en la categoria de vins escumosos. L’Agrícola de Llorenç del Penedès ha obtingut, a més, una medalla de plata: pel vi del Centenari 1920 en la categoria de vins blancs. Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement a l’esforç per oferir vins i caves de la màxima qualitat.

Els objectius d’aquest concurs són els següents:

-Informar els consumidors i professionals internacionals de vins i begudes alcohòliques, sobre la qualitat dels productes premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos.

-Aportar un missatge d'orientació al 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre vins, licors i altres begudes alcohòliques.

-Potenciar la producció i elaboració de productes de qualitat.

-Contribuir a la difusió de productes de qualitat i del consum raonable d'aquests productes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.