Vegueria del Penedès

PATRIMONI EN VENDA

La Guàrdia Civil posa a la venda per internet les casernes de Sant Quintí i Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

29-07-2021 11:33

Les antigues casernes ocupen més de 2.000 metres quadrats cadascuna i estan valorades en un total de 775.000 euros

La Guàrdia Civil posa a la venda les casernes de Sant Quintí i Vilafranca. Guàrdia Civil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Guàrdia Civil ha posat a la venda 12 de les seves antigues casernes a tot l'Estat, entre elles, les de Sant Quintí de Mediona i Vilafranca del Penedès. A través del Ministeri de l'Interior, la institució vol vendre aquestes propietats a través d'internet per intentar rentabilitzar patrimoni actualment en desús. Les dues antigues casernes de l'Alt Penedès apareixen al web de la Gerència d'Infraestructures i Equipaments de la Seguretat de l'Estat (GIESE) i estan valorades en un total de 775.000 euros.

La caserna de Vilafranca del Penedès, ubicada al carrer Manuel Barba i Roca, surt a la venda per 496.154 euros. Segons descriu el ministeri, es tracta d'un immoble en sòl urbà amb una superfície construïda de més de 3.000 metres quadrats i un solar de més de 2.000.

L'antiga caserna de Sant Quintí de Mediona està ubicada a la urbanització La Soleia i està valorada en 279.525 euros. Segons el ministeri, l'immoble consta d'una superficie construida en tres plantes: planta baixa amb dependències oficials, i dues plantes més amb dos habitatges per planta, en dúplex, de 114,50 m2 cadascuna; i una tercera planta amb un habitatge de 208,00 m2. La caserna està construïda en una finca de 2.124,93 m2, segons el Registre de la Propietat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.