Vegueria del Penedès

COMUNICACIÓ

Fanzine Detroit #08


Conrad Rovira Vilanova i la Geltrú

12-09-2021 20:27

Finals d'estiu. Temps d'espera mentre es planifiquen els propòsits improbables i es reactiven les revolucions ajornades. Un bon moment per a fer parèntesi i trencar els ritmes habituals

Detroit #08. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El format tradicional del Detroit, amb articles curts de caràcter social i polític, queda substituït en aquest número per un sol escrit, per un relat curt, per un conte. Un conte que és mig de ficció i migde coll blanc que es desenvolupa en un espai empresarial llunyà, el Japó, que com tots els espais llunyans són més receptius a leshistòries fantàstiques i a fer volar la imaginació.

L'autor és JB Kovacs i JB Kovacs, els lectors del Detroit ho saben, és sinònim de robots. Robots d'aquella mena de robots que el nostre cap es nega a acceptar que només són robots.

 

 

Números anteriors

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.