Vegueria del Penedès

TEMPORAL

L'aiguat d'aquesta nit fa caure un arbre a la catenària del tren a Vilanova i s'incendia


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-09-2021 8:28

Els bombers han rebut aquesta nit una desena d'avisos per la pluja al Maresme, Baix Llobregat i Garraf

L'aiguat d'aquesta nit fa caure un arbre a la catenària del tren a Vilanova i s'incendia. Bombers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els bombers han rebut aquesta nit una desena d'avisos per la pluja al Maresme, Baix Llobregat i Garraf, la majoria dels casos, per arbres i branques caigudes a causa del temporal. Una de les incidències més destacades ha estat a Vilanova i la Geltrú, on un dels arbres afectats pel mal temps ha caigut sobre la catenària de la via del tren i s'ha incendiat. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de tres de la matinada i el cop ha provocat també danys lleus en la instal·lació ferroviària, que ja s'han resolt. A la zona han treballat 4 dotacions dels bombers i la policia local de Vilanova, que també ha treballat aquesta matinada en la retirada de diversos arbres a la via pública.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.