Vegueria del Penedès

ESTRENA

La vilanovina Eva Pérez Benages estrena el nou single "No em diguis que no"


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-09-2021 9:41

Arriba després de l'estrena del primer àlbum d'estàndards de jazz i bossa nova Les cançons de Les Pomes d'Eva fruit d'un llibre de contes eròtics

La vilanovina Eva Pérez Benages estrena el nou single "No em diguis que no" . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La vilanovina Eva Pérez Benages, cantant, escriptora i professora, ha presentat el seu nou single "No em diguis que no", després de l'estrena del primer àlbum d'estàndards de jazz i bossa nova "Les cançons de Les Pomes d'Eva" fruit d'un llibre de contes eròtics. El nou tema amb lletra i músiques pròpies "parla de com lliguem actualment per les xarxes socials". Ha comptat amb la col·laboració i coautoria musical de Lluís Figuerola Monzonís, trompetista; de Josep Lladó, com a productor musical, pianista i arranjador; de Maurizio Tonelli, com a tècnic de so i mescles; de l'Adela Ramírez Ponce, amb la fotografia i de Jordi Sabaté, amb el disseny gràfic.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.