Vegueria del Penedès

NETEJA VIÀRIA

Comencen els treballs de desbrossament dels torrents de Vilanova per evitar inundacions en cas de tempestes


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-09-2021 19:34

La neteja ha començat pel torrent de Sant Joan, per la banda muntanya, i continuarà amb la intervenció al torrent de la Piera i Santa Magdalena i també al de la Pastera i d'en Frederic

Comencen els treballs de desbrossament dels torrents de Vilanova per evitar inundacions en cas de tempestes. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimarts s'han iniciat els treballs de desbrossament dels torrents que transcorren per la part urbana de Vilanova i la Geltrú. La neteja ha començat pel torrent de Sant Joan, per la banda muntanya, i continuarà amb la intervenció al torrent de la Piera i Santa Magdalena i també al de la Pastera i d'en Frederic.

Aquestes actuacions tenen per objectiu evitar inundacions en cas de tempestes fortes i també reduir la presència de rosegadors en aquests entorns.

Es tracta de treure la vegetació que ha crescut a la llera i als talussos del torrent, salvant la quantitat necessària de massa vegetal per mantenir els talussos en bon ús.

El desbrossament l'està duent a terme l'empresa Grupo Roca i en el cas dels torrents de Santa Magdalena i de la Piera i de la Pastera i d'en Frederic, reben una subvenció per part de l'ACA, l'Agència Catalana de l'Aigua.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.