Vegueria del Penedès

CURSA SOLIDÀRIA

La Cursa Popular i solidària de Canyelles recapta 270 quilos de menjar


Redacció Canyelles

22-09-2021 15:22

Un centenar de participants en la 22ª edició de la cursa

La Cursa Popular i solidària de Canyelles . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La competició tornava aquest dissabte 18 de setembre amb un èxit total de participació,  després que l'any passat s'hagués d'ajornar a causa de la pandèmia.

Canyelles va viure un dissabte ple d'esport i solidaritat. Les inscripcions eren gratuïtes i,  com en les darreres edicions, només calia lliurar 1 quilo de menjar o beguda que des de  l'Àrea de Benestar Social es destinaran a les famílies vulnerables del municipi.

La cursa s'ha desenvolupat en un ambient molt festiu i familiar, amb atletes d’alt nivell i  d’altres més populars i amb una bona participació donades les circumstàncies actuals.

A les 18h en punt començava una masterclass de zumba per amenitzar l’inici de la Cursa  i fer l'escalfament. A càrrec de la professora Susana Rentero del Gimnàs Municipal.

A les 18:30h s'iniciava la primera de les curses Infantils, on els més menuts (de 0 a 7 anys)  van realitzar un petit recorregut d’uns 250 metres al voltant de l’aparcament de l'escola,  on se centralitzava tota l'activitat. A l’arribada els esperaven l’alcaldessa Rosa Huguet i el  regidor d’Esports Paco Ruiz, per fer-los entrega d’una bossa amb medalles i d’altres  obsequis per a tots. Hi han participat gairebé una trentena de nens i nenes.

A les 18:45h tenia lloc la segona cursa infantil (de 7 a 12 anys), en què els atletes van fer  un recorregut més llarg, dues voltes a l’aparcament. En aquest grup han participat més  d’una vintena de nens i nenes, alguns dels quals ja han demostrat maneres i hi han  competit gairebé com adults. Tots han tingut la seva bossa amb obsequis també.

I a les 19h es donava el tret de sortida a la 22a edició de la Cursa Popular Solidària de  Canyelles, amb gairebé 100 inscrits, tot un èxit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.