LLIGA CATALANA

El Sènior Femení cau a la pista de les campiones

CH Ribes Sant Pere de Ribes

27-09-2021 13:44

Difícil inici de temporada pel Sènior Femení de l'Handbol Ribes que va haver de jugar el seu primer partit a la pista de les campiones de la temporada passada, el CH Palautordera Salicru

CH Palautordera Salicru - CH Ribes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'inici de partit va ser igualat amb alternances en el marcador (6–6 / Min 10).

En aquests primers minuts ja es veia que les jugadores de casa creaven ocasions de gol amb més facilitat que les ribetanes. El joc més variat i una defensa més sòlida de les del Montseny les va permetre aconseguir un parcial de 3-0 per a posar-se amb un 9 – 6 en el minut 13. Aquest avantatge va ser definitiu i les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé ja no van poder remuntar (descans 16-13).

En atac les ribetanes van plantejar un partit més lent de l'habitual i amb poques alternatives. Una vegada i una altra s'intentava acabar les jugades pel centre (màxima golejadora la lateral esquerrana Anna Hernández amb 11 gols). En defensa les ajudes i basculacions no van acabar de funcionar del tot bé. Bon partit de les porteres Roser González i Marta Abellán.

Tot això, juntament amb bastants errors no forçats, va permetre a les de Palautordera emportar-se la primera victòria de la temporada per 32 – 27.

El cap de setmana que ve les ribetanes descansen i després tocarà jugar contra el Vilamajor, un rival directe per a estar entre els 3 primers equips del grup (dona dret a jugar la fase pel títol).

A destacar també que els tres primers equips femenins de base del Handbol Ribes (juvenil, cadet, infantil) s'han classificat un any més per a jugar a la màxima categoria del handbol català (Lliga Catalana).

Encara no han iniciat la competició els dos equips Senior Masculí (A i B).

El Sènior Femení B (equip de nova creació) jugarà el seu primer partit contra el CH Vilanova i La Geltrú (Segona Catalana / 03.10.21, 9.30h / CEM Isaac Gálvez). Moment històric ara que es tractarà del primer derbi Sènior Femení que disputaran els dos clubs del Garraf.