Vegueria del Penedès

ARTS PLÀSTIQUES

La vilafranquina Anna M. Almirall Germain, guanyadora de la Biennal Ardhara 2021 amb l'escultura Somni


Redacció Canyelles

02-10-2021 9:08

Una trentena d’artistes del Garraf i el Penedès participen a la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals Ardhara

La vilafranquina Anna M. Almirall Germain, guanyadora de la Biennal Ardhara 2021 amb l'escultura Somni. Ajuntament de Canyelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una trentena d’artistes del Garraf i el Penedès participen a la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals Ardhara que s'ha inaugurat aquest divendres al vespre a la Sala Multicultural de Canyelles. i que estarà oberta fins  al 10 d’octubre. Són autors de diferents disciplines que han estat seleccionats pel jurat per mostrar la seva obra durant l’exposició col·lectiva que s’instal·la a la Sala Multicultural de Canyelles per culminar el certamen.

La vilafranquina Anna M. Almirall Germain és la guanyadora de la Biennal d'Arts Plàstiques i Visuals Ardhara 2021 amb l'escultura de terracota Somni. El segon lloc ha estat per a Lourdes Martínez García, de Vilanova i la Geltrú, amb l'aquarel·la Criatures del confinament. I el tercer lloc ha estat per a la canyellenca Bahareh Shahin, amb la fotografia Dones de la Meva Terra

Durant l'acte d'inauguració s'han lliurat els premis a les tres autores guanyadores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.