Vegueria del Penedès

CONSELL NACIONAL DEL PSC

La vilanovina Teresa Llorens, membre del nou comitè federal del PSOE


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-10-2021 20:44

El Consell Nacional del PSC celebrat aquest diumenge ha ratificat els nomenaments dels delegats i delegades socialistes que formaran part de l'òrgan federal

La vilanovina Teresa Llorens, membre del nou comitè federal del PSOE. PSC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consell Nacional del PSC ha aprovat avui el nomenament de la socialista Teresa Llorens com a membre del comitè federal del PSOE. La Federació de l'Alt Penedès-Garraf tindran de nou una representant en aquest òrgan del PSOE. La socialista de Vilanova i la Geltrú i membre de l’executiva de la Federació Alt Penedès-Garraf, Teresa Llorens, formarà part del Comitè Federal del PSOE sortint del 40è Congrés celebrat el passat cap de setmana a València. El Consell Nacional del PSC celebrat aquest diumenge ha ratificat els nomenaments dels delegats i delegades socialistes que formaran part de l'òrgan federal.

En aquest mateix Consell Nacional, Miquel Iceta ha formalitzat la seva renúncia com a primer secretari dels i les Socialistes de Catalunya, activant el procés de cara al Congrés Extraordinari que se celebrarà el 18 i 19 de desembre.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.