Vegueria del Penedès

ESGRIMA

Grans resultats pel Club d'Esgrima SAG


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-10-2021 12:58

Aquest passat cap de setmana es va disputar el primer Open Català d'espasa masculina en la categoria sènior

Grans resultats pel Club d'Esgrima SAG. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta competició es un avanç del que serà les primeres Lligues Catalanes del proper mes. Hi han 2 categories, Categoria B (segona divisió) i Categoria A (primera divisió).

Amb més de 80 participants entre les dos categories, el Club d'Esgrima SAG es va penjar l'or a la Categoria B, on el tirador vilanoví Aitor Arque va guanyar tots els seus encontres i així proclamar-se campió del primer Open Català Sènior en Categoria B amb només 17 anys.

Però no conformant-nos amb això, a la categoria A, el Club d'Esgrima SAG va aconseguir penjar-se la plata de la mà del tirador sitgetà Willy Cornet on només va perdre 1 sol combat que el va impedir optar per la primera posició i la gran sorpresa, el joveníssim vilanoví Òscar Serrano, amb tan sols 16 anys, pujà fins a la 4ta posició, demostrant que la cantera del SAG de Vilanova puja molt fort a nivell autonòmic!

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.