Vegueria del Penedès

CLUB DE LECTURA

Olèrdola estrena l’edifici annex de la Torre medieval de Moja


Redacció Olèrdola

02-11-2021 15:59

Amb la rehabilitació de l’edifici adossat s’adequaven dues sales d’usos polivalents, amb 111 metres quadrats útils sumant els dos espais

Olèrdola estrena l’edifici annex de la Torre medieval de Moja. Ajuntament d'Olèrdola

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb la sessió d’inici aquest curs del Club de Lectura d' Olèrdola, dijous s’estrenava l’edifici annex de la Torre de Moja com a espai polivalent que està a la disposició de l’activitat cultural i lúdica d’Olèrdola. Promogut per l’Ajuntament d’Olèrdola, el club compta amb la col·laboració del Bibliobús i reuneix a 17 lectores. La primera lectura que comparteixen aquest curs és l’aclamat llibre d' Irene Solà " Canto jo i la muntanya balla"

La rehabilitació de l’edifici annex va ser la segona de les tres fases del projecte integral de recuperació de la Torre medieval de Moja. Amb la rehabilitació de l’edifici adossat s’adequaven dues sales d’usos polivalents, amb 111 metres quadrats útils sumant els dos espais, incloent una nova primera planta construïda amb una terrassa des de la qual s’accedeix a la torre.

El portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, destaca que amb l’ús de la Torre i de l’edifici annex Olèrdola i el Penedès guanyen un “espai singular i únic” per a l’activitat cultural.

La distribució dels espais que utilitzarien les entitats s’establirà a partir del trasllat de les dependències de l’Ajuntament a la seu rehabilitada de l’edifici consistorial, a Sant Miquel, després que aquests darrers mesos el Centre Cívic La Xarxa de Moja hagi estat ocupat per serveis municipals a causa de les obres. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.