Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Quatre passatgers d'un bus resulten ferits lleus en un xoc múltiple a la ronda Ibèrica


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-11-2021 19:13

El bus ha xocat contra un turisme i aquest ha col·lidit amb altres tres vehicles que hi havia estacionats, a l'alçada del pavelló Isaac Gàlvez

Quatre passatgers d'un bus resulten ferits lleus en un xoc múltiple a la ronda Ibèrica. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Quatre passatgers d'un bus han resultat ferits lleus aquest dijous al migdia en un xoc múltiple a la ronda Ibèrica. Per causes que encara no s'han concretat, l'autobús ha xocat contra un turisme que circulava per la ronda Ibèrica, a l'alçada del pavelló poliesportiu Isaac Gàlvez. De retruc, aquest cotxe ha col·lidit contra quatre vehicles més que hi havia estacionats a la mateixa ronda.

Segons fonts policials, a més dels danys materials en els sis vehicles implicats en l'accident, quatre passatgers del bus han hagut de ser atesos pels serveis sanitaris per ferides i contusions lleus.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.