Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

La biblioteca municipal de Sant Quintí rep més de 5.000 euros per adquirir llibres


Redacció Sant Quintí de Mediona

18-11-2021 21:45

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha concedit les subvencions per disposar d’una oferta bibliogràfica àmplia i actualitzada

La biblioteca municipal de Sant Quintí rep més de 5.000 euros per adquirir llibres. Ajt Sant Quintí de Medion

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sant Quintí ha sol·licitat al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya subvencions per l’adquisició de llibres destinades a les biblioteques integrades en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC), en el marc de la convocatòria 2021.
L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha concedit les subvencions a la biblioteca municipal Joan Sarda i Lloret per un import total de 5.135 euros. Els ajuts econòmics són fonamentals per disposar d’una oferta bibliogràfica àmplia i actualitzada, condició que permet fomentar la lectura i millorar el servei prestats a la xarxa de biblioteques públiques.

En primer lloc, ha rebut 2.265 euros per la compra de llibres. Preferentment s’han adquirit novel·les tant per adults com  per  a joves, àlbums il·lustrats, novel·les gràfiques i bibliografia seleccionada per nodrir els centres d’interès  i el fons especial de cultura popular de la biblioteca. Altrament, s’han rebut subvencions en espècie per a l’adquisició de novetats editorials en català, per un valor total de 2.870 euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.