Vegueria del Penedès

NADAL 2021

Canyelles, solidària amb l'illa de La Palma per la Fira de Santa Llúcia


Redacció Canyelles

26-11-2021 14:18

La fira nadalenca d'aquest cap de setmana recull aportacions per als afectats pel volcà de Cumbre Vieja

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Enguany, Canyelles se solidaritza amb l'illa de La Palma i l'estand de l'Ajuntament tindrà tota la informació sobre com col·laborar amb el Cabildo per ajudar els damnificats pel volcà de Cumbre Vieja. En aquest estand, a més, es vendran plàtans solidaris. La recaptació anirà íntegrament per als damnificats. A més, visitarà la Fira de Santa Llúcia, l'alcalde d'una de les poblacions de l'Illa de la Palma, concretament Breña Alta, Jonathan Felipe de Lorenzo.

També es dedicarà a la Palma la recaptació de les exposicions dedicades a Harry Po^er i Park-Nöel. Dos espais que es podran visitar més enllà dels dies de Fira de Santa Llúcia, ja que en exhaurir entrades s’han ampliat als dies 4 i 5 de desembre. Aquests dies, l’entrada costa un euro, que es desFnarà a La Palma.

A banda d'això, l'acció solidària de la Fira es manté, amb el pessebre gegant, que es pot visitar al Casal de Canyelles, a benefici de la Marató de TV3; també amb l’acció del Grup Dona a favor de la lluita contra el càncer amb la seva pròpia parada. I la presència de diverses enFtats i ONG’s al certamen, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de la Mancomunitat Penedès-Garraf i diverses enFtats locals de defensa dels animals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.