Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Bona reacció del masculí del CNB contra el Valls


CNB Vilanova Vilanova i la Geltrú

15-12-2021 11:11

Cara i creu per l’equip femení que aquest cap de setmana disputava dos partits

CNB Vilanova - CB Valls. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA 87- CB VALLS BNA 76

Nou partit com a local del sènior La Parròquia, nova batalla davant del CB Valls, després de la derrota en partit aplaçat al Vendrell calia veure la reacció de l’equip.

Sortida amb Dídac, Alex, Carlos, Aleix i Edu. Molts dubtes en els primers compassos del partit, davant un Valls amb les coses molt clares i que aconseguia superar amb facilitat la defensa groga. I com marca l’ADN vilanoví, si la defensa no funciona l’atac és poc fluid, previsible i poc eficaç. Final del primer quart i males sensacions, 14-19.

Inici del segon quart, és confirma que s’haurà de treballar molt per endur-se la victòria. Els visitants no afluixen i al minut 4, els visitants han aconseguit augmentar la diferència  a 11 punts. Punt d’inflexió amb un triple de l’etern Caelles, que segueix donant un cop de mà, i una pujada en la intensitat defensiva. Javi comença a dirigir l’equip i els vilanovins marxen al descans dins del partit, 36-39.

Clau l’inici del tercer quart. L’equip dona la millor versió de la que és capaç, i un triple d’un bon Guillem Ballús col·loca als parroquians 47-42 al minut 3. Però els de Valls, bon equip, no estan disposats a baixar els braços. Intercanvi de cistelles fins finalitzar el quart, encarant els darrers deu minuts amb un 60-56 que ho deixa tot molt obert.

Hi ha nervis al Nou Bàsquet, fet que aprofita perfectament l’equip visitant. A falta de tres minuts els vermells han capgirat el marcador (67-69) i les coses no pinten bé pels locals. Però és aleshores, quan de nou, des d’una defensa espectacular, els vilanovins es deixen anar, i amb tres triples (Carlos, Javi i Aleix, en aquest ordre) reventen el partit. Només quedava gestionar la diferència i anotar els tirs lliures, i així va ser. Destacar el debut amb el primer equip d’en Manel, jugador s25 del club. Victòria de mèrit pels de La Parròquia, 87-76, per situar-se amb balanç positiu a la classificació (5-4), tot esperant el darrer partit de l’any, diumenge a Reus davant el Pare Manyanet. Seguim.

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Alex (4), Nil (4), Guillem (8), Aleix (13), Gali, Manel, Javi (20), Caelles (3), Carlos (17), Dídac, Edu (17) i Miki (1).


CB Viladecans 24 - CNB Vilanova AKO 75
AEC Collblanc B 37 - CNB Vilanova 35

Doble jornada a fora de casa la jugada el cap de setmana passat pel Nou Bàsquet Vilanova al grup 6 del Campionat Territorial Sènior Femení. Dissabte al vespre, en partit corresponent a la jornada 10. Les vilanovines es desplaçaven a la pista del CB Viladecans, fins avui darrer classificat del grup.

El Vilanova va poder resoldre el matx còmodament des dels primers instants i amb un parcial de 4-21 en primer període deixava clara la seva superioritat.

A poc a poc la diferència en el marcador s'anava ampliant, amb bon control del rebot ofensiu i unes jugadores interiors molt inspirades que van acabar totes superant els 10 punts. El Viladecans, equip noble i combatiu, no va deixar de lluitar en cap moment malgrat la clara diferència en el lluminós i sense més història, es marcava la màxima diferència (+53) en la penúltima jugada del partit.

Sense temps per assaborir la victòria, diumenge al matí el Vilanova jugava un partit pendent de la primera jornada, ni més ni menys contra el fins dissabte a la tarda líder de la categoria, el Collblanc, l'equip amb el millor atac i la millor defensa de la lliga i que acabava de perdre el seu primer partit i el liderat feia poques hores contra el CB Ribes.

El Nou Bàsquet va plantejar el partit des de la defensa, conscient del potencial ofensiu del Collblanc, i li va funcionar durant tot el partit, prova en són els només 37 apunts encaixats per part d'un equip que en promitjava gairebé 70. Una defensa de l'1c1 agressiva amb ajudes llargues des del costat feble i una especial atenció a la seva dorsal 30, la jugadora rival de més qualitat, deixava el Collblanc minuts i minuts sense anotar i aconseguia parcials molt favorables, amb una diferència màxima de +11 a favor del Vilanova.

Però l'esport té aquestes coses: en els darrers instants del partit, després d'haver tingut fins a cinc tirs per tancar el marcador, després d'un servei de fons a favor de les locals, i sabent que buscarien a una dorsal 30 que fins a aquella jugada havíem aconseguit deixar amb només 8 punts, rep la pilota i anota un triple des de la cantonada i fa que el seu equip s'emporti la victòria. 39 minuts guanyant i acabes perdent en l'últim sospir...

Aquest diumenge, el Nou Bàsquet Vilanova buscarà retrobar-se amb una victòria que el situaria en tercera posició acabada la primera volta, però no serà fàcil, perquè el rival és ni més ni menys que el CB Samà B, esperem un derbi ple d'emocions...

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.