Vegueria del Penedès

NOTA DE PREMSA

El Centre de Mediació de Sant Pere de Ribes, present al Fòrum Barcelona 2004


Ajt Sant Pere de Ribes

23-09-2004 12:11

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per això, durant aquests dies, l’estand del Centre de Mediació al Fòrum es centrarà en donar informació sobre el desenvolupament del seu projecte i de la seva posada en funcionament, repartirà materials informatius (tríptics, informació d’altres projectes del municipi...) i aprofitarà l’avinentesa per intercanviar informació i contactes amb altres municipis i entitats.

Aquesta és una iniciativa endegada des de l’Àmbit Municipal del Fòrum Barcelona 2004 amb la voluntat de difondre projectes impulsats des de l’Administració local catalana i així poder estar presents en les activitats del Fòrum tot incrementant la presència del municipalisme català a la programació d’aquest.

El Comitè de selecció de les Bones Pràctiques Municipals del Fòrum Barcelona 2004 ha escollit el CENTRE DE MEDIACIÓ SOCIAL DE L'AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES d’entre un total de 68 pràctiques rebudes, de les quals només 27 van ser seleccionades.
La Fira del Fòrum està situada a l’esplanada posterior de la Haima, al bell mig del recinte del Fòrum. És un espai obert de lliure circulació on s’han instal·lat 22 estands on s’exposen els projectes i s’explica al públic visitant com amb aquestes pràctiques contribueixen a fer de les nostres ciutats i comunitats espais sostenibles i participatius.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.