Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

La 6ena jornada de lliga comença i acaba fatal


Rafa Linares Olivella

17-12-2021 13:21

Una sisena jornada de lliga que començava amb moltes baixes dins del CE.Nova Olivella 07, amb un partit molt complicat amb el quart classificat, Sin Patrocinador FS

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un partit que s’explica en dues paraules, baixes i imprecisions, un partit que ja va començar amb una expulsió que va deixar a l’equip olivellenc amb un menys i sumat a que els jugadors disponibles no tenien el dia i la impotència del resultat els feia cometre faltes tontes, va arribar un moment que jugar amb el cor no era prou i poc a poc els gols van desmoralitzar a l’equip, fins rebre una bona pallissa, de 0 a 7.

Partit per oblidar i insistir en que aquest mal moment i que s’ha de superar. Al finalitzar el partit un dels dos misters, Dani Villena, ens deia: “Un partit amb moltes baixes, i molts errors personals, que van provocar una gran frustració en els nois, on van baixar els braços, i va ser quan ens van caure tots els gols tontos, provocant faltes inexplicables. Un partit per fer autocrítica a nivell individual i ‘borrón y cuenta nueva’, pensant ja, en el pròxim partit”. Situació complicada que està vivint un equip en el que s’esperava molt d’ell a principi de temporada, per la llarga plantilla i el seu nivell, però que sembla que encara no ha despertat, esperem que el 2022, sigui el seu any.

Classificació, sisena jornada Lliga: 1.- ECO RECASENS-SPORTS BAR SITGES, 15 punts; 2.- Apóstoles FC., 13 punts; 3.- Inter de Puerto Alegre, 11 punts; 4.-Sin Patrocinador FS., 10 punts; 5.- Los Legends, 9 punts; 6.-Pico Pala TM, 5 punts; 7.- CE. Nova Olivella F.7, 3 punts; 8.- Luistatto FC., 2 punts.

Última jornada de lliga, 2ª Divisió B, del 2021: Apóstoles FC. (2º) vs. CE.Nova Olivella F.7 (7º). Annex 3, 22/12, 10:15H.

SORTEIG DE LA COPA

El Nova Olivella ha estat enquadrat al Grup B (format lligueta), amb els equips de FC. Fenix (1ªDivisió), Hooligans (1ªDivisió), Los Legends (2ª Divisió B), Atlètic Ribetà (2ªDivisió A) i Dreamteam HQ (2ªDivisió A).

Primera jornada copa: CE.Nova Olivella F.7 vs. Los Legends, Annex 3, 11/01/22, 22:15h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.