Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El CE Vendrell tanca el 2021 com a líder de l'OK Lliga Plata Nord


CE Vendrell El Vendrell

21-12-2021 9:42

Ara la pròxima cita del CE Vendrell serà després de les festes nadalenques. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els jugadors de Xavi Ferrer han superat aquest diumenge el Wings Espanyol per 7-4 i fruit de l'ajornament del CP Tordera-CH Mataró se situen en primera posició amb 17 punts. Els roig-i-negres s'haurien pogut avançar ja al minut i mig de partit amb un penal que Baptiste Bonneau aturava a Lluís Ferrer. Finalment, l'encarregat d'obrir la llauna seria Marc Cañellas per partida doble, en dues accions similars on desviava dues boles penjades per Ferrer per situar el 2-0 al minut cinc.

Els visitants retallarien distàncies amb un golàs del vendrellenc Iker Casado després d'una bona acció individual, i malgrat que Bonneau aturaria una falta directa a Ricard Pintado per blava a Jordi Pérez, Cañellas tornava a aparèixer per anotar el seu 'hat trick' i aprofitar la superioritat numèrica per tornar a situar dos gols d'avantatge. Amb l'entrada d'Èrik Gual i Antoine Le Berre, però, l'Espanyol reaccionava i restablia les taules amb dos gols consecutius del francès, primer aprofitant el refús de David Toda d'un penal executat per ell mateix i a continuació en una jugada afortunada marcava el 3-3.

Una blava a Güell concedia una nova directa a Biel Salvadó que Bonneau aturava, però de nou el Vendrell aprofitava la superioritat numèrica gràcies a Lluís Ferrer per marxar al descans amb el 4-3. A la represa Toda aturava una directa a Gual i Lluís ampliaria la distància fins al 6-3 amb dues dianes més, la primera de penal, per completar el seu 'hat trick'.

Els visitants no es donarien per vençuts i disposarien de dues faltes directes. A la primera Toda endevinava les intencions de Casado, però en canvi Le Berre el batia per situar un inquietant 6-4 a quatre minuts pel final. Cañellas veia com Bonneau li aturava una nova directa, però ja a als últims segons el vendrellenc es treia l'espineta anotant un golàs de traca i mocador per anotar el seu pòquer i el 7-4 definitiu. Ara la pròxima cita del CE Vendrell serà després de les festes nadalenques, concretament el dissabte 15 de gener a les 20 hores a la pista del Compañía de María gallec.

Fitxa tècnica

CE Vendrell: David Toda, Biel Salvadó, Carlos Pérez, Marc Cañellas i Lluís Ferrer -cinc inicial- Ricard Pintado, Xus Sola i Arnau Gimeno

Wings Espanyol: Baptiste Bonneau, Martí Norberto, Arnau Güell, Marc Carrasco i Iker Casado -cinc inicial- Jordi Pérez, Èrik Gual i Antoine Le Berre

Gols: 1-0 Marc Cañellas (4'), 2-0 Marc Cañellas (5'), 2-1 Iker Casado (10'), 3-1 Marc Cañellas (14'), 3-2 Antoine Le Berre (15'), 3-3 Antoine Le Berre (15'), 4-3 Lluís Ferrer (23'), 5-3 Lluís Ferrer (38'), 6-3 Lluís Ferrer (44'), 6-4 Antoine Le Berre (46'), 7-4 Marc Cañellas (49')

Àrbitres: Oriol Pérez i Arkaitz Latorre

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.