Vegueria del Penedès

FLASH

S'anul·la la Fira de Mitjans de Comunicació Digitals que començava dilluns a Vilanova


VD

26-09-2004 18:58

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Primera Fira de Mitjans Digitals dels Països Catalans s'enmarcava dins de la Setmana Internacional dels Mitjans Digitals, que s'ha dut a terme aquests dies a Vilanova i la Geltrú. Els organitzadors (Grup de Periodistes Digitals, el Campus Universitari de la Mediterrània i Neàpolis) expliquen en aquest comunicat que reformularan la convocatòria per "crear nous sistemes de participació, criteris de selecció i assistència a la Fira".

La Fira tenia previst reunir aquests dies als responsables de diferents mitjans de comunicació digitals, tant de l'àmbit local com portals nacionals amb un pes específic. Des de Vilanova Digital fins a Vilaweb, passant per diversos portals informatius en llengua catalana que s'havien de donar cita per intercanviar experiències i models de negoci. Malgrat tot, els organitzadors insisteixen què la Fira mantindrà els mateixos objectius per al proper any.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.