Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

Grup Risk adquireix la part d’ERSM Insurance Brokers a Crèdit Andorrà


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-01-2022 17:52

Actualment, la vilanovina ERSM Insurance Brokers té 147 empleats, un volum de 173 milions de primes intermediades i uns ingressos de 26 milions d'euros en comissions

Grup Risk adquireix la part d’ERSM Insurance Brokers a Crèdit Andorrà . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Grup RISK adquireix la totalitat de les accions de la vilanovina ERSM Insurance Brokers al Grup Credit Andorrà, que fins ara era del 51%. L’operació s’emmarca dins del procés de reestructuració de la divisió asseguradora del grup bancari.

Fins ara ERSM Insurance Brokers estava participada pel grup financer andorrà i el grup RISK, gràcies a l'acord de fusió dels seus respectius negocis de corredoria d'assegurances i reassegurances i consultoria el passat 2018. Aquesta unió va suposar la creació d'una corredoria líder al mercat espanyol, que va millorar la capacitat d'inversió, recursos i capil·laritat, sumant especialització al sector d'empresa, experiència a la consultoria de riscos, i la distribució massiva a particulars i col·lectius

Actualment, ERSM Insurance Brokers té 147 empleats, un volum de 173 milions de primes intermediades i uns ingressos de 26 milions d'euros en comissions; atén 170.000 clients, i disposa d'una xarxa d'oficines i col·laboradors que dóna cobertura a tota la Península i les Illes.

Amb aquesta operació, ERSM canvia la imatge corporativa amb un redisseny del logotip. I referma la seva voluntat de lideratge i independencia, mirant a un futur d'estabilitat del negoci, amb superació professional i compromís amb els clients. Actualment, ERSM està encapçalada per Ricard Soler, conseller delegat, i Salvador Vilallonga, director general.

 

 

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.