Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2022

Canyelles recupera el carnaval adaptat a la situació sanitària


Redacció Canyelles

27-01-2022 19:28

La rua es farà el 19 de febrer amb restricció de participants, mascareta obligatòria, la prohibició de fumar i beure alcohol i una declaració responsable de certificat Covid

Canyelles recupera el carnaval adaptat a la situació sanitària. Ajuntament de Canyelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Canyelles recupera el Carnaval després que l’any passat s’hagués suspès per la pandèmia. Aquest 2022 torna la rua de disfresses, però adaptada a la situació sanitària, incloent-hi a les bases algunes mesures de seguretat i restriccions davant la Covid-19. Entre les mesures, recollides a les bases de participació, destaquen:

Restricció de participants
Ús obligatori de mascareta
Prohibit el consum de begudes alcohòliques
Prohibit fumar
Declaració responsable de certificat Covid dels participants.

Trobareu totes les bases aquí: BASES CARNAVAL 2022

INSCRIPCIONS

Les inscripcions de carrosses i comparses per participar a la rua de disfresses del dia 19 de febrer ja s’ha obert i es poden fer fins al 9 de febrer.

Lliurant la butlleta d'inscripció a:
1.Les oficines de l'OAC de l'Ajuntament de Canyelles,
2. O bé al correu electrònic cultura @canyelles.cat. Aquí trobareu la butlleta d'inscripció: BUTLLETA INSCRIPCIÓ CARNAVAL 2022

CARNAVAL INFANTIL

El Carnaval Infantil té lloc el dia 20 de gener, a les 12h al Pavelló Municipal amb una festa infantil amb l'actuació en directe del grup Disco per Xics.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.