Vegueria del Penedès

RODALIES

Adif licita les obres per millorar l'electrificació entre l'Arboç i Castellbisbal


ACN L'Arboç

03-02-2022 Última revisió: 04-02-2022 16:40

L'actuació ajustarà la potència de la línia a l'elevat trànsit de mercaderies i viatgers

Estació de tren de l'Arboç. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consell d'Administració d'Adif ha adjudicat les obres de tractament integral de l'electrificació de la línia aèria entre l'Arboç i Castellbisbal (Vallès Occidental). L'obra, licitada per 6,5 MEUR amb finançament dels fons Next Generation, ha de servir per reforçar la instal·lació i ajustar-la a l'elevat trànsit de mercaderies i viatgers que suporta la línia. Les obres duraran aproximadament un any i Adif augura que, un cop acabades, es reduirà la probabilitat d'incidències relacionades amb l'electrificació. L'actuació se centrarà a les estacions de l'Arboç, els Monjos, Vilafranca del Penedès, la Granada, Sant Sadurní d'anoia, Gelida, Martorell i Castellbisbal, així com en els trams intermitjos.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.