Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

Vilanova posa en marxa un pla de millora de voreres i d'asfalt amb 87 actuacions


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-02-2022 15:18

Aquestes obres donen resposta a les incidències formulades per la ciutadania, a través d'instància, correu electrònic, xarxes socials i l'App Millora VNG, i s'han prioritzat les que comportaven més risc per la ciutadania i també les més antigues

Vilanova posa en marxa un pla de millora de voreres i d'asfalt amb 87 actuacions . Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú comença aquesta setmana obres de millora de voreres i asfaltat de carrers. En la primera fase del projecte es duran a terme 87 actuacions, que inclouen la reparació del paviment en diversos punts de la ciutat, l'arranjament de voreres i la millora de l'accessibilitat.

Aquestes obres donen resposta a les incidències formulades per la ciutadania, a través d'instància, correu electrònic, xarxes socials i l'App Millora VNG, i s'han prioritzat les que comportaven més risc per la ciutadania i també les més antigues.

Les intervencions estan repartides en diferents barris: Aragai, Armanyà, Barri de Mar, Les Casernes, Centrevila, la Collada-Sis Camins, Fondo Somella, La Geltrú, Molí de Vent, Nucli Antic, Prat de Vilanova, Ribes Roges, Sant Joan i Santa Maria.

L'abril del 2021 l'Ajuntament van encarregar a l'empresa DIPE Ingeniería un projecte de millora de voreres i calçada, a partir de les demandes rebudes i el pressupost disponible: 200.000 €. La proposta tècnica inclou un total de 87 actuacions, 19 de calçades i 68 de voreres. D'aquestes 68 voreres, en 15 es millora l'accessibilitat, rebaixant-la per facilitar la circulació de persones amb mobilitat reduïda.

La segona fase del projecte de millora de carrers i voreres ja s'ha començat a treballar, per tal d'atendre les demandes que quedaran pendents després d'aquesta primera actuació. L'ajuntament convida la ciutadania, entitats i associacions a fer arribar les seves peticions a través dels diferents canals, sobretot l'App Millora VNG.

Les millores de la primera fase comencen aquesta setmana. L'asfaltatge es durà a terme des d'avui i fins dijous, començant pel carrer de Joaquim Mir.

La reparació a les voreres s'han dividit en cinc zones d'actuació, començant pel Prat de Vilanova, a partir de la setmana vinent. La previsió és que durin unes deu setmanes (unes dues setmanes per zona).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.