Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detenen a Sitges un home quan entra al mateix supermercat que havia atracat el dia anterior


ACN Sitges

23-02-2022 12:49

L'arrestat havia amenaçat el responsable de l'establiment amb una arma blanca

Detenen a Sitges un home quan entra al mateix supermercat que havia atracat el dia anterior. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Sitges va detenir ahir dimarts un home per un robatori en un supermercat. L'arrestat havia assaltat l'establiment dilluns a la tarda, quan va endur-se diversos productes després d'amenaçar el responsable de la botiga amb una arma blanca. L'endemà dels fets, l'home va intentar tornar a entrar al mateix supermercat, però el responsable no el va deixar accedir i va avisar a la policia. A través de les imatges de les càmeres de seguretat de l'establiment, els agents van comprovar que era la mateixa persona i el van arrestar per un presumpte delicte de robatori amb intimidació. L'home, de 40 anys, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per passar després a disposició judicial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.