Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Dues medalles per les gimnastes federades del CR Vilafranca


CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

07-03-2022 16:05

La gimnasta infantil Alba Pérez, durant la competició. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte dia 05 de març de 2022 es va celebrar a Andorra la Vella, el III Trofeu Rítmica GAEE, competició oficial que comptava amb la participació de clubs catalans, espanyols i francesos.

El dissabte 5 de març es van desplaçar fins a Andorra part de les gimnastes federades del Club Rítmica Vilafranca per a disputar la citada competició. Les gimnastes alevines Júlia Bóveda i Ariadna Isaza, van competir amb l’aparell de maces. La infantil Alba Pérez, va participar amb l’aparell de corda. Les gimnastes cadets Júlia Arnan, Sara Queral i Sofia Ginesta van competir amb cinta; i les gimnastes juvenils Júlia Mussons, Nàdia Pérez, Èlia Cunillera i Janna Picas van participar amb l’aparell de cèrcol. Posteriorment, van competir el conjunt aleví format per Uxue Gamazo, Aina Martin, Montserrat Gutiérrez, Paula Barrado, Valèria Barrabés i Ariadna Isaza amb un muntatge de tres cèrcols i dues pilotes.

Destacar la segona posició de l’alevina Júlia Bóveda i la quarta de la gimnasta Ariadna Isaza, la sisena posició de la gimnasta Sofia Ginesta i la setena de la cadet Júlia Arnan, i la medalla d’or aconseguida pel conjunt aleví.

Totes aquestes gimnastes, no paralitzen els entrenaments i seguiran entrenant amb esforç i disciplina, ja que la setmana vinent participen al Campionat de Catalunya, corresponent, on les millors de cada categoria aconseguiran una plaça per a participar als Campionats d’Espanya.

Des d’aquí, també volem desitjar una ràpida recuperació a les gimnastes lesionades: Núria Gutiérrez, Marta Puimedon i Jana Torrents, per tal que puguin disputar el Campionat de Catalunya, amb plenes garanties.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.