Vegueria del Penedès

GUERRA A UCRAÏNA

L'Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida per a recollir aliments frescos per als refugiats ucraïnesos


Redacció Torrelles de Foix

10-03-2022 9:21

Ja ha arribat molta roba d'abric, material i aliments que cobreixen les necessitats d'aquests primers dies de les persones desplaçades

L'Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida per a recollir aliments frescos per als refugiats ucraïnesos. Ajuntament de Torrelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Torrelles de Foix, que està coordinant l'ajuda humanitària al grup de refugiades ucraïneses que des de diumenge passat es troben instal·lades a una casa de colònies del municipi, fa una crida per centrar les aportacions i donacions dels propers dies en els aliments frescos.

L'Ajuntament vol traslladar el seu agraïment a tota la ciutadania, entitats, empreses i col·lectius del municipi, de la comarca i del territori per les nombroses mostres de solidaritat, generositat i humanitat. Ha arribat molta roba d'abric, material i aliments que cobreixen les necessitats  d'aquests primers dies  de les persones desplaçades i que van arribar a Torrelles de Foix de la mà de Coopera ONG i Acció Familiar de Barcelona.

Des del primer moment, l'Ajuntament i el municipi s'han posat a disposició d'aquestes organitzacions i de la propietària de l'allotjament per prestar tot el suport i col·laboració necessaris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.