Vegueria del Penedès

FOTOGRAFIA

Reviure la casa: 2n Concurs de Fotografia 2022 de l'Alt Penedès-Garraf


CAATEEB Vilafranca del Penedès

10-03-2022 20:06

La Delegació de l’Alt Penedès-Garraf us convida a participar en el 2r Concurs de Fotografia 2020

Fotografia. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La intenció d'aquest concurs és de promoure l’observació de l’arquitectura i la construcció, recollint imatges relacionades amb el nostre sector a través de la càmera. Es tracta de donar la possibilitat tant de mostrar detalls en intervencions realitzades en edificis existents o de nova construcció, com des d’un punt de vista totalment artístic. Les obres que es presentin hauran de ser respectuoses i no ferir sensibilitats.

Bases:

1.- Poden prendre-hi part tots els col·legiats i col·legiades, així com els estudiants d’arquitectura tècnica que tinguin Targeta Accés de les comarques de l’Alt Penedès-Garraf.

2.- Per participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram, amb un perfil públic, i respectar les condicions d’aquesta xarxa.

3.- Les fotografies hauran d’estar etiquetades amb el hashtag #reviurelacasa #caateeb sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor o l’autora vulgui incloure.

4.- Cada fotografia haurà de portar títol.

5.- Per participar al concurs, caldrà enviar cada fotografia en format digital, al correu de la Delegació (caateeb.vilafranca@apabcn.cat), on s’hi farà constar el nom, núm. de col·legiat, l’adreça i el telèfon de l’autor/a, el títol de l’obra i una breu descripció (dues línies) o la localització de la fotografia i l’arxiu digital original.

6.- No hi ha limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

7.- Únicament poden presentar fotografies els autors/es d’aquestes.

El concurs s’inicia el dia 21 de febrer de 2022 i finalitzarà el dia 18 de març de 2022.

Descarrega les bases

Descarrega el formulari

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.