CUINA ASIÀTICA
15-03-2022 19:23
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
El xef de Vilafranca Marcel Pons és el nou subcampió del concurs Asian Culinary Awards 2022. El passat dimecres 9 de març 2022 es va celebrar a Madrid la sisena edició del Asian Culinary Awards, on el xef vilafranquí Marcel Pons, de l’hotel Mastinell va participar a la final. Pons va assolir la segona posició en el concurs de més prestigi especialitzat en la cuina asiàtica i organitzat per UDON Asian Food.
El xef executiu i cap de cuina del restaurant vilafranquí va participar amb la seva recepta personal “Noodles Contemporanis”, consistent en una plat vegà fusió de cuina asiàtica i àrab . El guanyador del concurs va ser el xef Alberto Montes del restaurant Atrio de Càceres, que ja va ser finalista el passat 2021, amb la seva proposta de gastronòmica de fusió de cuina espanyola i japonesa amb el plat “Japo Castizo Ramen” amb base de ramen sec.
PUBLICITAT
PUBLICITAT