Vegueria del Penedès

FUNDACIÓ SANT ANTONI ABAT

Voluntariat per a persones en fase final de vida: una iniciativa de la Fundació Sant Antoni


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-03-2022 Última revisió: 22-04-2022 13:29

El programa oferirà formació específica per tal que els voluntaris tinguin els coneixements i les habilitats necessàries per acompanyar dignament les persones malaltes i els seus familiars

Voluntariat per a persones en fase final de vida: una iniciativa de la Fundació Sant Antoni

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Fundació Sant Antoni Abat ha iniciat un programa de voluntariat per acompanyar persones malaltes cròniques o en fase final de la seva vida. A través d'una formació específica, els voluntaris i voluntàries adquireixen els coneixements i les habilitats necessàries per acompanyar dignament les persones malaltes i els seus familiars.

"Acompanyament. Conversa. També, a vegades, silenci, només presència. En definitiva, una sensació de confort per a la persona que ho necessita". Això és el que pretén el voluntariat de persones malaltes cròniques o pacients en la fase final de la vida. En l’actualitat, la Fundació porta a terme aquesta tasca amb persones que es troben als seus domicilis, a l’espera que en el futur es pugui ampliar a persones ingressades, quan la situació sanitària ho permeti. Els voluntaris o voluntàries no presten cap atenció sanitària ni treballs domèstics. La seva tasca se centra en el suport emocional.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.