Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Sant Pere de Ribes programa dos cursos gratuïts de defensa personal


Redacció Sant Pere de Ribes

18-03-2022 14:30

L’objectiu principal dels cursos és afavorir la confiança, aprendre les eines bàsiques per saber defensar-se i controlar la por davant situacions violentes

Sant Pere de Ribes programa dos cursos gratuïts de defensa personal. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Vinya d’en Petaca de les Roquetes acollirà els dies 24, 25 i 31 de març i l’1 i 8 d’abril de 17h a 19h un curs gratuït de defensa personal femenina destinat a noies d’entre 12 i 17 anys perquè puguin conèixer les seves forces, possibilitats i capacitats, a més de reconnectar amb elles mateixes. El taller serà impartit per una professora de Txi Kung, Clarissa Fontanta, especialitzada en autodefensa femenina i experta en la perspectiva de gènere.

La iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a través del Servei de Joventut i l’Espai Jove té com a finalitat ensenyar a detectar possibles agressions sexistes, a més de compartir eines bàsiques i efectives d’autodefensa per saber reaccionar i controlar la por davant situacions violentes. Tot plegat, és un taller específic per a que les noies aprenguin a defensar-se davant qualsevol situació.

Les persones que estiguin interessades a participar en el curs, hauran de formalitzar la inscripció a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScczbZKgYlYBzFQu6dB2vWpTz982SiZGlQizyS40W4iA1knFA/viewform o contactar amb l’Espai Jove de Ribes a través del telèfon 610 32 53 73.

A més d’aquest taller d’autodefensa intel·ligent per a joves, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el Club Jitsu faran un altre curs gratuït de defensa personal d’una durada de 3 mesos al Centre Cívic l’Espai de les Roquetes i al Centre Cultural El Local de Ribes. Totes les persones interessades a participar han d’inscriure’s abans del 28 de març trucant al telèfon 627 49 78 91 o 680 68 53 89.

El Ju-Jitsu  és un art marcial Japonès híbrid que integra tècniques de lluita per defensar-se davant diferents situacions, amb armes o sense. Els avantatges de practicar aquest tipus d’esport és aprendre sobre defensa personal, a banda de guanyar seguretat, coordinació, respecte, entre d’altres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.