Vegueria del Penedès

HANDBOL

Gran victòria del CH Ribes masculí en un gran partit


CH Ribes Sant Pere de Ribes

23-03-2022 17:06

Partit del sènior femení contra el líder de la categoria que en la primera volta havia guanyat per 5 gols de diferència

CH Sant Andreu – CH Ribes. Jordi Isart

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Handbol 2ª Catalana Sènior Masculí

CH Sant Andreu 32 – CH Ribes 35

Partit molt igualat resolt per petits detalls.

Gran partit d’handbol entre dos equips molt similars de tall ofensiu. Encara que el marcador hagi passat dels 60 gols, no vol dir que les defenses i els porters no funcionessin, al contrari, és va defendre bé i tant en Marc com el porter rival van fer molt bones aturades.

Va ser un partit intens i de molta velocitat. Els gols i els contra gols anaven d’un àrea a l’altre.

A la primera part la màxima diferència al marcador va ser de dos gols per un equip o per l’altre. Sense gairebé faltes i només una exclusió per equip, es va entrar a l’últim minut amb empat a 17. Va aprofitar el Sant Andreu per demanar el primer temps mort del partit a falta de 24 segons per preparar l´última jugada. Però, la defensa del Ribes va estar molt atenta i va aturar aquest últim atac. Descans amb 17-17 i tot per decidir a la segona part.

Durant aquesta pausa en Guillem va veure que el partit es decidiria per petits detalls, una bona defensa més que el rival, una selecció millor que el Sant Andreu, etc.

I així va ser. Només començar, bones defenses, aturades d’en Marc i grans gols, van posar el marcador en 17-20 als 3 minuts. Els ribetans van sortir més entonats i amb més físic que el rival i ho van aprofitar. Màxima diferència al minut 10, 21-25. El tècnic local va demanar temps mort per re endreçar el partit, i ho va aconseguir. Va tornar la igualtat de la primera part amb avantatges sempre pel Ribes entre 2 i 4 gols. Al minut 22 arribem amb un 28-30 i en Guillem demana el seu primer temps mort. Per una banda per donar un respir als jugadors i després per indicar com tancar el rival en aquest 7 últims minuts. No va baixar el ritme del partit i després del 28-31 al minut 25, el Ribes va mantenir la diferència de 3 gols fins al final. 32-35.

Destacar la gran esportivitat, 2 exclusions per bàndol, el bon moment de forma física de tots els jugadors del Ribes i la gran concentració de tots durant els 60 minuts, sense els despistes habituals en un partit tant intens.

Lamentar la desqualificació d’Iker a falta de 20 segons per la finalització, després d’una gran lluita durant tot el partit a la posició de pivot i el petit aldarull a la grada ocasionat per aquesta acció.

I com cada partit, el gran encert a la porteria, jugui qui jugui, aquesta vegada en Marc, no per percentatges però, si per les aturades en moments clau. Va estar a la banqueta en Pau Marcer del juvenil en el lloc de Jordi però, no va arribar a debutar a la porteria. I també destacar la gran actuació d’en Toni amb 11 gols i la seva participació per tota la pista.

Jugadors: Marc, Pau Marcer, Genís (4), Joseba (1), Pau Batlle, Iker (4), Toni (11), Oscar (2), Pere, Arnau (1), Ivan (3), Pol (2), Pedri (3), Marcel, Oriol (2) i Roger Castelló (2).

Proper partit, molt complicat, diumenge 27 davant el Polinyà també com a visitants.

Handbol Ribes / Jordi Isart

 

Lliga Catalana / Fase per al títol / Jornada 7

Ribes Sènior Femení A 27 - Associació Lleidatana 27

Bons primers minuts de les Ribetanes que van arribar al minut 6 amb un avantatge de 3-1. Les visitants van reaccionar immediatament i van col·locar un parcial de 0-3 per a posar un 3-4 en el marcador. Era el minut 13 i els tècnics locals Lautaro Alarcón i Pere Solé van demanar un temps mort per a recompondre l'equip. Van introduir ni més ni menys que 5 canvis amb l'esperança de revertir la dinàmica. Les revolucions no sempre donen els efectes desitjats i en aquest cas el nou plantejament no va donar un resultat positiu. Van ser els pitjors minuts del Ribes. Atacs estèrils que xocaven una vegada i una altra contra el mur defensiu de les Lleidatanes. Pèrdues de pilotes i una defensa superada van provocar que les visitants obtinguessin el seu màxim avantatge en el minut 25 amb un resultat de 6-12. 

No van baixar els braços les del Garraf i liderades per una espectacular Anna Hernández (9 gols en total) van aconseguir tornar a ficar-se en el partit. Un parcial de 4-1 va deixar el marcador en 10-13 al descans i mantenia viva l'esperança de les locals de cara a la segona part.

Les locals van tornar del descans amb la confiança de poder remuntar el partit, però errors individuals d'algunes jugadores van provocar el contrari. Les del Segrià van ampliar el marcador a 5 gols de diferència (13-18 / min. 36).

Els tècnics del Ribes van optar aquesta vegada per una evolució en lloc de revolució i van introduir els canvis a poc a poc per a donar descans a les jugadores. Va funcionar bé el plantejament i gràcies a una defensa compacta, decisives parades de Marta Abellán i un joc dinàmic en atac el Ribes va aconseguir empatar el partit en el minut 16 (20-20).

Últim quart d'hora emocionant. Cada avantatge d'un equip era anul·lat per un gol de l'equip contrari. Es va arribar al minut 24 amb un 24-24 en el marcador, després 25-25, 26-26 i 27-27. A 15 segons del final i després d'un temps mort demanat pels tècnics locals, el Ribes va disposar d'una última jugada per a marcar el gol de la victòria. No va poder ser ja que l'atac va ser frenat per la intensa defensa lleidatana.

Qualsevol dels dos equips s'hauria pogut portar la victòria, per tant l'empat es pot considerar com un resultat just.

Pròxim partit el dissabte 26 de març, 20h, a casa contra el CH Ascó.

Golejadores per part del Ribes: China Sánchez (4) / Anna Hernández (9) / Cristina Hernández (4) / Elena Custodio (2) / Alba Serrano (3) / Paula Corrales  (2) / Virginia Jodar (3)

Porteria: Roser González amb un 27% d'efectivitat i Marta Abellán amb un 30% d'efectivitat.
 

Handbol Ribes / Ramon Stockli

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.