Vegueria del Penedès

ESCOMBRARIES

L'Ajuntament de Santa Oliva ja ha repartit entre els veïns més de 1.200 equips per fer la recollida porta a porta


Redacció Santa Oliva

24-03-2022 9:49

L'Ajuntament de Santa Oliva ja ha repartit entre els veïns més de 1.200 equips per fer la recollida porta a porta. Ajuntament de Santa Oliva

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Santa Oliva ja ha repartit un total de 1.208 equips per fer la recollida porta a porta d’un total de 1.700, el que representa el 70% de les llars. Des de la regidoria de Medi Ambient es fa una bona valoració del procés d’implementació d’aquest nou sistema que ha de reduir molt el volum de recollida de residus no reciclats.

Des de l’Ajuntament es recorda que qui encara no hagi recollit el seu kit, ho pot fer tots els dimecres de 9:30h a 14:30h a les oficines municipals de l'Ajuntament (Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon: 977 679 663). Durant els dies de Setmana Santa s’instal.larà novament una carpa de reforç perquè els veïns de cap de setmana puguin recollir el seu kit. 

S’informa que la recollida de vidre es manté en 12 punts fixes distribuïts estratègicament a la via pública per optimitzar-ne la seva recollida i evitar que es converteixin en punts conflictius. Per això alguns punts de recollida de vidre s’han reubicat en un altre lloc. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.