Vegueria del Penedès

CICLISME

El britànic Ethan Vernon guanya la 5a etapa de la Volta a Vilanova i la Geltrú amb un espectacular sprint final

Redacció Vilanova i la Geltrú

25-03-2022 20:11

5a etapa de la Volta a Vilanova i la Geltrú . Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El ciclista britànic Ethan Vernon ha guanyat aquest divendres la cinquena etapa de la Volta ciclista a Catalunya amb un espectacular sprint final a Vilanova i la Geltrú. La cinquena etapa ha sortit de La Pobla de Segur i ha fet uns 206,3 quilòmetres, que el portuguès Joao Almeida ha aprofitat per proclamar-se com a nou líder de la classificació general.

El jove ciclista es va imposar en la recta final, amb un temps de 5 hores, 21 minuts i 17 segons, per davant de l'alemany Phil Bauhaus i el francès Dorian Godon, amb el que va estrenar el seu palmarès en el camp professional.

Aquest dissabte es disputa la sisena i penúltima etapa, amb sortida i meta a Salou-Cambrills, de 168,5 quilòmetres, amb dos ports de segona categoria, l'últim d'ells el Coll de la Teixeta, a menys de 30 quilòmetres de la meta, i un de primera, el Coll dels Llebres Mussara, en l'inici de la jornada.

📹 El resum amb els millors moments de l'Etapa 5 de la #VoltaCatalunya101. @EthanVernon22 guanya en l'sprint a @ajuntamentvng, i @JooAlmeida98 assalta el liderat!

📹 ¡Los mejores momentos de la Etapa 5 de la #VoltaCatalunya!