FIRES I FESTES
PUBLICITAT
Els bars i restauradors oferiran aquesta promoció en dies i horaris concrets al llarg de la setmana. La iniciativa compta en aquesta ocasió amb la col.laboració de Cava Varias. Els clients, a més de poder desgutar entre una àmplia oferta de tapes, podran optar a més a diversos premis.
Els locals participants i propostes d'aquest 2n Cavatapa són:
RESTAURANT IL PICAROLO
Roastbeaf de vedella amb maionesa de tonyina ous i ceba. De dilluns a diumenge de 20 a 23 hores
BAR DAVID
Serranito de llom. De dimecres a dissabte de 19 a 22 hores
L'EXPRÉS EL GAT CENDRER
Desmontadito d'albergínia, xampinyons i ou de guatlla. Dijous de 18 a 21 hores, Divendres i dissabte de 19 a 23 hores
TICUS RESTAURANT
Bombó de trinxat TT amb botifarra negra i cruixent de cansalada ibèrica. De dimarts a diumenge de 12 a 16 hores. Divendres i dissabte de 19 a 23 hores.
CAL BLAY VINTINCINC
Ous de pagès estrellats amb patata trufada i foie fresc. Tots els dies excepte dimarts, de 12 a 13 hores. Divendres i dissabte de 21 a 23 hores.
BAR TABALOTS
Montadito de gules cruixents. Divendres i dissabte tot el dia
RESTAURANT LA RODA
Caneló de confit d'ànec i foie, amb beixamel de ceps i pols de parmesà. De dilluns a divendres de 13 a 15:30 hores i de 19 a 21:30 hores.
CAFÈ DEL RAVAL
Salsitxes amb samfaina. De dilluns a dissabte de 19 a 21 hores.
L'ENOTECA
Carn amb tomàquet. De dilluns a dissabte de 18 a 22 hores.
CAFETERIA MARISA
Llom amb blau de búfala i pebrot verd. De dilluns a divendres de 17 a 20 hores.
FONDA NEUS
Foie mi-cuit farcit de codony i tòfona estil casa Neus, amb melmelada de figues, tostes i crudités. Cada dia d'11 a 16 hores, divendres de 19 a 22 hores. Dilluns de 20:30 a 22 hores.
RESTAURANT LA PERLA
Verat La Perla 1965. De dijous a dissabte de 19 a 21 hores
BAR ORIOL
Cassoleta de callos amb cigrons. Divendres a diumenge, tot el dia
RESTAURANT CLÀUDIA
Hummus d'albergínia amb gelatina de pebrots i anxoves. Divendres i dissabte de 20 a 23 hores i dissabte de 12 a 14 hores.
BAR ABELEIRA
Orella amb xoriç. Dimarts a divendres de 19 a 22 hores. Dissabte i diumenge d'11 a 15 i de 19 a 22 hores.
EL CAFÈ DE LA PLAÇA
Torrada amb truites de la casa. Divendres a diumenge de 12 a 14 i de 18 a 21 hores
SELECTE SOPARS I CÒCTELS
Bacallà a la donostiarra amb sofregit de calamars. Dimarts a dissabte de 13:30 a 21:30 hores.
L'EXPRÉS
Paella de ceps i botifarra. Divendres i dissabtes de 13:30 a 21:30 hores
TAPS DE SURO
Dau d'espatlla de xai rostida amb patata fumada. Dimarts a dijous de 13 a 16 i de 20 a 23 hores. Divendres de 13 a 16 i de 20 a 21 hores. Dissabte i diumenge de 12 a 14 i de 20 a 21 hores.
MESON AL-ANDALUS
Torradeta de xorisets al Cava. Cada dia excepte el dimarts.
EL PICAROL
Picarol 2000. Pinxos amb bacó, formatge i salsa brava. Dimecres a diumenge de 20 a 23 hores.
Vilafranca del Penedès | 25-04-2025 fins 31-05-2025
PUBLICITAT