PUBLICITAT
CURSOS, TALLERS
PUBLICITAT
El taller el dirigirà el cap de gastronomia del Grup Cal Blay, Fèlix Aranda, que explicarà els principals secrets de l’elaboració i el procés de cocció de l’arròs. En acabat, hi haurà un dinar a base de pica-pica, amanides i els arrossos elaborats per ells mateixos, acompanyats de vins i caves del Penedès, postres i cafè.
El preu de l’activitat és de 25€ per a socis de la UEP i 30€ els no-socis. Per participar-hi cal reservar plaça a través del correu info@uepenedes.com o al tel. 93 892 54 04.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
Vilanova i la Geltrú | 16-10-2025 fins 27-11-2025
PUBLICITAT