PUBLICITAT
ALTRES
PUBLICITAT
Menú degustació. Àpat únic i irrepetible, on modernitat i tradició es volen donar la mà amb la voluntat de recuperar actius gastronòmics en perill de desaparèixer.
Enguany la confecció del menú ha comptat amb l’assessorament d’un grup de xefs locals (Núria Lucas, Kilian Ventura i David Reig).
Comptarem amb les propostes més creatives dels restaurants:
El Local
Marejol
Associació Espigalls del Garraf i Caserco
Sushi Lounge
Casablanca
El Dinou
6QU
Tot el peix que se servirà en aquesta segona edició és una gentilesa de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú.
Tampoc hi faltaran postres molt emblemàtiques vilanovines, de les pastisseries: Tretze, La Confiança i del Blanch.
La selecció de vins, tots ells amb accent vilanoví, va a càrrec de Temps de Vi. El pa va a càrrec de Forn Sant Onofre i Vilanova Cafès hi posarà els cafès i productes de Patates Piqué. L’oli serà del Celler de Viticultors de Vilanova.
No hi faltarà tampoc una barra “premium” de Destilerías MG de Vilanova.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
Vilanova i la Geltrú | 15-12-2025
PUBLICITAT