Vegueria del Penedès

CONFERÈNCIES, COL.LOQUIS

Els llegums a la cuina: salut i sostenibilitat


A càrrec de Marga Serra, doctora en Ciències de la Salut. Coordinadora de Nutrapp i professora del màster universitari de Nutrició i salut de la UOC.

Informació de l'acte

Xerrada dirigida a un públic familiar, que tractarà els aspectes nutricionals, la sostenibilitat i la cuina del llegum. Els assistents podran conèixer els diferents llegums de la cuina mediterrània i internacional.
Inscripció gratuïta al web del CUM:
http://www.campusmed.net/cat/curs.php?id=1462

Avui al Penedès

Vilanova i la Geltrú | 04-05-2025

Com el pingüins

Sant Martí Sarroca | 04-05-2025

Festa de la Santa Creu

Sant Pere de Ribes | 02-05-2025 fins 16-05-2025

Presentació del 15è aniversari del Monocicle

Sant Sadurní d'Anoia | 02-05-2025 fins 16-05-2025

17a edició del Festival Poesia a les Caves

Sitges | 26-04-2025 fins 31-05-2025

Tropicalia Mediterrània

Vilafranca del Penedès | 25-04-2025 fins 31-05-2025

Virgo Serena – Fotografies inèdites de la Mare de Déu de Montserrat

Vilanova i la Geltrú | 25-04-2025 fins 09-05-2025

Primavera Ambiental al Barri de Mar

Sitges | 25-04-2025 fins 11-05-2025

Ressons de llum i esperança

Avinyonet del Penedès | 11-04-2025 fins 31-05-2025

Microvi 2025

Avinyonet del Penedès | 11-04-2025 fins 11-05-2025

Exposició de pintures amb materials aprofitats

Vilafranca del Penedès | 28-03-2025 fins 04-05-2025

art + art = ART

Font-rubí | 25-01-2025 fins 24-05-2025

XXVIè Cicle de Cava Jazz
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.