Entrant de formatges variats - Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta Especialitats japoneses - Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes - Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus Brownie (gentilesa de Llopartec) - Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga
L'activitat serà dinamitzada per Carles Marín Mendicuti, enòleg.
Avui al Penedès
Vilafranca del Penedès | 05-05-2024
Sant Martí Sarroca | 05-05-2024
Sant Martí Sarroca | 05-05-2024
Castellví de la Marca | 05-05-2024
Vilanova i la Geltrú | 03-05-2024 fins 05-05-2024
Vilafranca del Penedès | 26-04-2024 fins 02-06-2024
Sant Pere de Ribes | 25-04-2024 fins 24-05-2024
El Vendrell | 19-04-2024 fins 08-05-2024
Sitges | 13-04-2024 fins 06-05-2024
Avinyonet del Penedès | 12-04-2024 fins 25-05-2024
Sitges | 12-04-2024 fins 24-05-2024
Vilafranca del Penedès | 12-04-2024 fins 12-05-2024
Vilanova i la Geltrú | 12-04-2024 fins 14-06-2024
Sitges | 22-03-2024 fins 12-05-2024
El Vendrell | 15-03-2024 fins 01-06-2024
Vilanova i la Geltrú | 09-03-2024 fins 19-05-2024
Vilafranca del Penedès | 01-03-2024 fins 02-03-2025
Vilanova i la Geltrú | 01-03-2024 fins 19-07-2024
Font-rubí | 27-01-2024 fins 26-05-2024