CONFERÈNCIES, COL.LOQUIS
PUBLICITAT
Des del seu inici, s'han anat plantejant diferents temàtiques i presentat diversos projectes: s'ha parlat sobre ciutat, convivència i cohesió social, sobre els fonaments de la convivència, sobre el llenguatge ocult de la convivència, fins i tot sobre les coincidències dels humans amb els primats, sobre ecologia emocional, i a la darrera edició sobre el treball de les entitats en la millora de les relacions i la cohesió social.
"Teixint la convivència. Propostes bàsiques per un model social orientat al bé comú", és la proposta d'enguany, que pretén mostrar la idea que la ciutat ha de ser concebuda com a constructora i transmissora de valors, d'espais de relació i de sentiment de pertinença a la comunitat. S'ha de posar en valor allò que anomenem col·lectiu, que ens pertany a totes i a tots, i que es configura amb les aportacions individuals de cadascú. La ciutat ha de ser l'espai on tothom pugui desenvolupar en llibertat i equilibri activitats de lliure circulació, oci, trobada, descans i esbarjo, amb ple respecte a la dignitat i als drets dels i les altres i a la pluralitat d'expressions culturals, polítiques, lingüístiques i religioses i de formes de vida diverses existents.
Cal entendre el concepte de ciutadania des del posicionament dels drets i deures, un posicionament que permet construir una col·lectivitat inclusiva amb interessos comuns i compartits. És en la mesura en què ens sentim ciutadania i que en formem part, que la nostra actitud és de respecte i d'acceptació de valors i normes de comportament comuns que faciliten la convivència.
La jornada, organitzada per la Regidoria de Convivència i Equitat dijous 8 de juny a les 18 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12, 1r pis) , és una activitat gratuïta que anirà a càrrec de Fèlix Castillo, psicòleg clínic, psicoterapeuta Màster en Teràpia Familiar, Coordinador del Màster de Coaching Sistèmic de la Universitat Autònoma de Barcelona, Consultor Organitzatiu i membre del Consell Científic de la Revista REDES.
Més informació a la Regidoria de Convivència i Equitat, al telèfon 93 814 00 00, extensió 3370, o al correu electrònic convivencia@vilanova.cat
Vilafranca del Penedès | 27-05-2025 fins 29-05-2025
Vilafranca del Penedès | 15-05-2025 fins 28-06-2025
Vilafranca del Penedès | 25-04-2025 fins 31-05-2025
PUBLICITAT